Recenze našich hostů

Děkujeme všem hostům, kteří se podělili o své zážitky...

další recenze zde a zde

1. Klára

z IP 37.188.238.*** | 27.10.2016 11:09

Po náročné cestě z Brna na koloběžkách na nás čekalo překvapení v podobě příjemně vytopeného a útulného apartmánu. Láhev výborného vína nás také velmi potěšila :). Mezi nejpříjemnější okamžiky rozhodně patřil oběd na sluncem vyhřáté terase s výhledem do vinic a polí. V okolí je spousta krásných cyklostezek, abychom je projeli všechny,  museli bychom tu strávit nejméně dva týdny (a ani potom by se nám odtud nejspíš nechtělo :)). Děkujeme za starostlivou péči :).

2. štěpán sležka

z IP 78.108.155.*** | 28.8.2016 10:24

Mezi sklepy jsme strávili 5 krásných dní. Chatka je hezky vybavená, s nádherným okolím, pro výlety na kole ideální. Co je ale nejlepší, je přístup domácích a kuchařské schopnosti paní Mirky - na domácí chleba, koláče a další dobroty vzpomínáme ještě teď. Bylo o nás po celou dobu dobře postaráno a toto ubytování můžeme jen doporučit. :-)

3. Ing. pavel kobrle

z IP 109.202.81.*** | p.kobrle.sweb.cz | 23.8.2016 21:32

lÉTO SE CHÝLÍ KE KONCI A JE ČAS zavzpomínat NA KRÁSNÝ TÝDEN, STRÁVENÝ MEZI VINICEMI A V HOSPŮDCE V NOVÉM PŘEROVĚ, A OVŠEM NA CYKLISTICKÝCH VÝLETECH PO OKOLÍ. dÍKY MANŽELŮM STIBOROVÝM JSME MĚLI SKVĚLOU PEVNOU ZÁKLADNU A STRÁVILI U NICH NEZAPOMENUTELNÉ CHVÍLE. VĚŘÍME, ŽE SE MEZI SKLEPY vrátíme a že našim domácím vydrží dobrá nálada  a pohostinnost. kobra29 a kluci

4. Milada Honzíková

z IP 2001:1ae9:1bd:*** | 2.8.2016 12:50

Děkujeme manželům Stiborovým za pohostinnost a nádhernou dovolenou v apartmánu Mezi sklepy. Čekalo nás milé přivítání, usměvavá paní Stiborová, v lednici víno a na stole koláč. Posezení na terase, ať ráno s kávou nebo večer se sklenkou vína, vždy s nádherným výhledem ve velmi Klidném prostředí. Nezapomeneme na vynikající domácí chléb, koláče a buchty od paní domácí.
Chválíme a doporučujeme. Honzíkovi a Cibulkovi

5. Petr

z IP 80.250.14.*** | 25.11.2015 19:34

U Stiborů v Novém Přerově jsme strávili příjený víkend v půlce listopadu. A díky krásnému počasí jsme si užili Svatomartinské trhy v blízkém Mikulově. Vše, co se zde píše o pohostinnosti manželů Stiborových, krásném prostředí a úžasných snídaních, potvrzujeme :-) . Denně čerstvý domácí chléb a spousta dobrot byl opravdu skvělý začátek dne. Penzion je dobře vybaven, krbová kamna vše krásně vytopila.  Z penzionu je hezký výhled na okolní vinice a zejména na  okolní sklípky. Rádi doporučujeme Petr V.

6. Petr

z IP 80.250.14.*** | 25.11.2015 19:25

u STIBORŮ V Novém pŘEROVĚ JSME STRÁVILI PŘÍJEMNÝ VÍKEND I V PŮLCE LISTOPADU. a DÍKy krásnému počasí jsme si užili svatomartinské trhy v blízkém mikulově. Vše, co se zde píše o pohostinnosti manželů stiborových, krásném prostředí a úžasných snídaních, potvrzujeme :) . denně čerstvý domácí chléb a spousta dobrot byl opravdu skvělý začátek dne. penzion je dobře vybaven, krbová kamna vše krásně vytopila.  Z penzionu je hezký výhled na okolní vinice a zejména na  okolní sklípky. rádi doporučujeme Petr V.

7. hrochovi

z IP 212.71.184.*** | 5.10.2015 15:11

I v podzimním čase ještě teď vzpomínají děti ráno na příjezd domácí pekárny, v podání paní Stiborové, a čerstvý chléb nebo koláče. Ještě před příjezdem nechtěli vylézt ani z postele, prý až přijede pekárna. Škvarková pomazánka nebo játrová paštika  či domácí limonáda byla od nás nominována do pořadu prostřeno. Tak dobré a jedlé to bylo. Tolik ticha, klidu  a zajíců v okolí slušného zařízeného ubytování nad sklípkem. Krásné cyklostezky, skoro po rovině, na brusle jako dělané. Bylo tam fajn, nemáme problém se tam ještě někdy vrátit. Děkujeme

8. Marie rašková

z IP 85.93.184.*** | - | 7.9.2015 21:48

SPOKOJENI

9. Jana Hajdůchová

z IP 83.164.128.*** | 7.9.2015 07:49

skvělý prodloužený víkend
Moc děkujeme za úžasný prodloužený víkend - místo je naprosto dokonalé pro toho, kdo hledá klid a (aktivní) odpočinek. o snídaních se nám zdá dodnes. už teď plánujeme návštěvu v příštím roce (tentokrát včetně kol) a moc se těšíme. doporučuji kudy chodím :-)

10. vašek + markétka

z IP 195.39.69.*** | 23.3.2015 13:54

Poděkování
už jsme v práci a na NÁDHERNÝ víkend Mezi sklepy jen nostalgicky vzpomínáme. Ještě jednou moc děkujeme za Vaši úžasnou pohostinost. Jsme nadšěni nejen Vaší vstřícností, ale i překrásným prostředím A OKOLÍM.Děkujeme moc :-)

11. Youngovi

z IP 78.157.167.*** | 1.3.2015 17:01

Moc, moc děkujeme manželům Stiborovým. Měli jsme se o víkendu moc krásně. Ubytování je v krásném a VELMI klidném prostředí. A ty domácí koláče a snídaně... hmmmm to je lahoda! Vřele všem doporučujeme. :-)

12. ZIŠKOVI

z IP 37.221.255.*** | 25.11.2014 09:57

uBYTOVÁNÍ MŮŽEME JEN DOPORUČIT!!!! pANÍ STIBOROVÉ MOC DĚKUJEME ZA VÝBORNÉ SNÍDANĚ, MILÝ PŘÍSTUP A CELKOVĚ ZA KOUZELNÉ MÍSTO....DOUFÁME, ŽE SE K VÁM BRZY VRÁTÍME.

13. Holky z Vysočiny

z IP 94.138.114.*** | 20.10.2014 20:21

Včera jsme se vrátily z úžasně stráveného víkendu v novém přerově u Stiborových. Byl to náš druhý víkend, který jsme tu strávily a byl snad ještě lepší než ten první. Snídaně, příroda, ubytování, ochutnávka vín....vše bylo super. Určitě se zase vrátíme!!!

14. Jana

z IP 93.99.49.*** | 12.10.2014 19:18

cHTĚLI BYCHOM MOC PODĚKOVAT ZA SUPER UBYTOVÁNÍ, BOŽÍ DOMÁCÍ SNÍDANĚ, PŘÁTELSKOU ATMOSFÉRU, VYNIKAJÍCÍ DEGUSTACI VÍN A CELKOVĚ ZA SUPER PŘÍSTUP. uŽILI JSME SI U VÁS KRÁSNÝCH 5 DNÍ DOVOLENÉ A BUDEME SE TĚŠIT PŘÍŠTĚ! :) PLZEŇÁCI

15. mONIKA

z IP 193.179.220.*** | 9.10.2014 11:17

Chtěly bychom moc poděkovat za úžasný prodloužený víkend, kde jsme si to náramně užily a navštívily i mikulovské vinobraní. Bylo to naprosto skvělé jak ubytování, degustace ve vinném sklípku tak neuvěřitelně dobré snídaně. Těšíme se na příště a všechny zdraví holky z jižních čech :-)

16. Vondrovi

z IP 89.190.94.*** | 9.9.2014 20:32

chtěli bychom moc,moc poděkovat manželům stiborovým za jejich  pohostinnost,vstřícnost, výborné domácí koláče a chléb. užili jsme si tu krásné, slunné 3 dny, ochutnali dobré vínko a burčák. určitě stojí za to navštívit  nově vybudovaný golf-cafe v novém přerově, kde se o vás a vaši zábavu postarají rovněž manželé stiborovi. přejeme hodně elánu, který vám rozhodně nechybí a mnoho spokojených turistů. Ubytování kouzelné, obklopené vinicemi, budeme vzpomínat na večerní posezení na terase  se sklenkou vína. . vONDROVI A PELCOVI

17. vIOLa kalická

z IP 178.72.245.*** | 28.8.2014 20:14

POSÍLÁME VELKÉ PODĚKOVÁNÍ MANŽELŮM STIBOROVÝM Z NOVÉHO PŘEROVA, KTEŘÍ NÁS MILE UVÍTALI , POSKYTLI UBYTOVÁNÍ MEZI SKLEPY A ROZMAZLOVALI NÁS SVOU POHOSTINNOSTÍ (VŠE DOMÁCÍ - CHLEBA, HOUSTIČKY, RANNÍ VAJEČÍNKA A UŽASNÉ DOMÁCÍ BUCHTY). VŠICHNI JSME SE CÍTILI JAKO V RÁJI. JEŠTĚ JEDNOU MOCKRÁT DĚKUJEME A VŠEM DOPORUČUJEME. zdravíme i malé holčičky kristýnku a klárku.
pěkný zbytek léta viola,radek, terezka , pes kuba, rostík a petra z ostravy

18. lamichovi

z IP 85.160.34.*** | 27.8.2014 15:26

Před pár dny jsme se vrátili z úžasné dovolené v domku mezi sklepy. Nechybělo nám zde zhola nic, naopak jsme byli příjemně překvapeni tichem a pohodlím domku s krásnou terasou a pěkným interiérem. Paní mirka nás nadchla svým elánem, vždy dobrou náladou, koláči, domácím chlebem a sýrem, ale nejvíce dortem, který nám upekla na oslavu synových narozenin. Byl prostě úžasný a originální (a dělala ho do dvou do rána!!!) Pan tomáš nás zase vždy pohostil sklenkou dobrého vína a holčičky nás bavily a dělaly nám příjemnou společnost. Vesnička nový přerov je malebným rájem milovníků dobrého vína a sportovního vyžití. Vřele každému doporučujeme rodina Lamichových.

19. Horských

z IP 89.103.178.*** | 12.8.2014 21:42

V APartmánu mezi sklepy jsme strávily s manželem a našimi dvěmi holčičkami (4 roky a půl roku) nádherný červnový týden. Apartmán byl čistý, prostorný a pohodlně zařízený, starší dcera byla nadšená výhledem z terasy : ). Paní domácí byla moc milá a splnila nám každé naše přání, výborné koláče, které nám vozila si zaslouží také velkou pochvalu. Moooc děkujeme za krásnou dovolenou a příští rok se budeme zase těšit!!!: )

20. Diana krnáčová

z IP 78.156.35.*** | 4.8.2014 18:31

apartmán mezi sklepy- krásný týden strávený V NOVÉM PŘEROVĚ. NÁDHERNÝ APARTMÁN S TERASOU, ČISTÝ A VKUSNĚ ZAŘÍZENÝ. NAVÍC V KLIDNÉ ČÁSTI, COŽ MY LIDI Z MĚSTA VELMI OCEŇUJEME, PŘESTO KOUSEK OD VESNICE. V OKOLÍ SPOUSTU CYKLOSTEZEK, SUPER I PRO BRUSLAŘE, DÁ SE JET ROVNOU OD APARTMÁNU. pO PŘÍJEZDU VÍNKO V LEDNICI, DOMÁCÍ KOLÁČ NA STOLE - TAKTO NÁS JEŠTĚ NIKDE NEPŘIVÍTALI :), A CO TEPRVE DOMÁCÍ CHLEBA A SÝR. NEZBÝVÁ NEŽ CHVÁLIT, CHVÁLIT, CHVÁLIT.... A DOPORUČIT. mIRKO A TOMÁŠI MOC DĚKUJEME, URČITĚ SE VRÁTÍME, AŤ SE VÁM DAŘÍ. ROUDNIČÁCI - DIANA, PEPA A ADÁMEK.

21. Nezbedovi

z IP 46.30.239.*** | 30.5.2014 16:04

Hledali jsme nějaké ubytování v tak krásném kraji, jako je jižní Morava. Měli jsme poukazy do Aqualand Moravia (zde jsme našli i odkaz na ubytování u manželů Stiborových). Apartmán v soukromí byla pro nás, rodinu s malými dětmi, ideální. Byli jsme velmi překvapeni, že v dnešní době existují lidé, jako je paní Mirka - hodní, skromní, usměvaví. Ubytování bylo velmi příjemné. Na terase by člověk mohl sedět hodiny. Obzvláště večer, při západu slunce, když děti spí :). Poblíž je sad s třešněmi, koně. Bohužel jsme nevyužili pěkné hřiště v obci. Možná bychom u apartmánu uvítali pískoviště pro děti, ale dcerka se i tak zabavila. Moc děkujeme za pěkný pobyt, který zůstane v našem srdci.

22. Zuzana, jirka a nelík

z IP 109.81.168.*** | 8.5.2014 14:22

V NOVÉM PŘEROVĚ A BLÍZKÉM OKOLÍ JSME STRÁVILI JIŽ NĚKOLIK DOVOLENÝCH V RŮZNÝCH PENZIONECH NĚKDY SPÍŠE "PENZIONECH" :) A MUSÍM ŘÍCT, ŽE TADY TO BYLO NEJLEPŠÍ. UBYTOVÁNÍ KRÁSNĚ ČISTÉ, VKUSNĚ ZAŘÍZENÉ, OCENILI JSME SOUKROMÍ A POHOSTINNOST DOMÁCÍCH. URČITĚ SE VRÁTÍME.

23. Iva zdráhalová a spol

z IP 90.181.107.*** | 6.4.2014 17:41

děkujeme za pohostinnost a až neskutečnou vlídnost, se kterou jste nás přijali. jak večer ve vinném sklípku, tak ráno při výtečné domácí snídani. Okolí nabízí výborné relaxační vyžití v rámci sportu /jízda na kole, kolečkových bruslích, koni, blízko jsou termální lázně a vodní svět/ i vyžití intelektuálnějšího rázu ve formě rozjímání nad skleničkou výborného vína místních vinařů. určitě toto místo znovu navštívíme :)

24. Fišerovi

z IP 85.132.142.*** | 10.3.2014 22:07

Moc děkujeme manželům stiborovým za perfektní péči o naši rodinku :) maximálně doporučujeme. užili jsme si v novém přerově poklidný prodloužený víkend. princezny byly také nadšené! :) přejeme spoustu spokojených výletníků.

25. Karel

z IP 88.102.110.*** | 07.10.2013 19:56 | 20.10.2013 23:41

Sice opožděně,ale přece musíme manželům Stiborovým poděkovat za super přivítání domácíma buchtama :) Tomášovi za skvělou degustaci v jejich sklépku.A pani Mirce zase poděkovat za domácí chleba který byl skvělýýýýý.Hodně spokojených klientů ke kterým patříme i my tedy jmenovitě Jarka,Pája.Zdenek a Karel ze Starojické Lhoty.P.S. určitě jsme u Vás nebyli naposledy. Mějte se hezký

26. Královédvoráci

z IP 88.102.110.*** | 11.09.2013 20:57 | 20.10.2013 23:41

Pochvala za příjemný pobyt
Šestidenní pobyt v penzionu u Stiborů se nám všem moc líbil. Ubytování přjemné s výhledem na Nový Přerov a západ slunce. Koláče, domácí chleba a sýr paní Mirky neměly chybu. Ochutnávka vína pana Tomáše byla skvělá jako vloni. Rádi se vracíme a doufáme, že ještě dlouho budeme. Všem můžeme jen doporučit!!

27. Hořovice

z IP 88.102.110.*** | 01.09.2013 18:14 | 20.10.2013 23:40

Dovolená v srpnu 2013
V apartmánu jsme strávili první srpnový týden. Degustace vína a každý den čerstvé snídaně, včetně domácího chleba a moučníků, byly naprosto skvělé. Manželé Stiborovi jsou velice příjemní a ochotní lidé. Za naši rodinu dosud nejlepší zkušenost s ubytováním. Moc děkujeme, rádi se opět vrátime. Lenka, Karel, Nikol a Tom

28. Gedkou - Gedeon Koukol

z IP 88.102.110.*** | 27.08.2013 15:47 | 20.10.2013 23:38

Klid a pohodička
Mohu všem velmi doporučit. Nemá to tam žádnou chybu. Výborné snídaně, domácí chléb a buchty, čisté a útulné ubytování, profesionální a starostlivý přístup hostitelů, terasa s výhledem na rozsáhlé pole a vzdálenou vesnici, ( hned jsem si vzpomněl na úvodní záběr z televizníhio seriálu Chalupáři :)) Zanedbatelné také není to, že místo se nachází 300m od rakouských hranic, kde můžete navštívit blízké termální lázně La Taya. Pokud uvažujete o dovolené na jižní Moravě, neváhejte se ubytovat "Mezisklepy" Nebudete litovat :)

29. Jana

z IP 88.102.110.*** | 26.08.2013 13:00 | 20.10.2013 23:37

dovolená
Tuto první dovolenou s malým miminkem jsme si náramně užili, společně s přáteli jsme si vychutnali ticho a pohodu v apartmánu, a také výborné opravdu domácí snídaně :) děkujeme moc úžasným manželům Stiborovým za krásný týden

30. přáielé ze Zlína

z IP 88.102.110.*** | 03.08.2013 21:0 | 20.10.2013 23:36

báječná dovolená
Ve dnech 20.7. - 27.7.2013, jsme prožili krásnou dovolenou mezi sklepy. Ubytování jsme byli v utulném penzionku, který byl útulný a v kusně zařízen. Majitelé, manželé Stiborovi jsou velice příjemní a přátelští lidé, s kterími jsme navázali nové přátelství a budeme se k nim rádi vracet. Děkujeme za hezkou dovolenou, přátelé ze Zlína.

31. Tereza

z IP 88.102.110.*** | 25.06.2013 12:39 | 20.10.2013 23:35

jako v ráji...
Naprosto úžasné místo! Velké množství perfektních cyklostezek s povrchem vhodným i na in-line bruslení, jedna z nich v dosahu jen pár desítek metrů. Bydlení útulné, klidné s malebným výhledem do kraje. Lahodná vína a poctivé domácí dobrůtky - zkrátka postaráno o nás bylo dokonale jako u babičky na prázdninách :-) Děkujeme za vše a rádi se zase vrátíme! parta ze Říčan

32. Michaela

z IP 88.102.110.*** | 21.06.2013 20:5 | 20.10.2013 23:34

Víkend v Novém Přerově
Víkend strávený v úžasném penzionku Mezi sklepy hodnotíme obrovskou jedničkou s několika hvězdičkami. Ani ne tak počasí, které bylo ukázkové, ani ne tak místo, které je pohádkové, ale hlavně úžasný přátelský přístup a pohostinnost manželů Stiborových je to, co v nás zanechalo ty nejlepší vzpomínky a současně je také důvod, proč se rozhodně na stejné místo rády vrátíme. Krásných míst jako je toto je na světě mnoho, lidí jako jsou Stiborovi je ale naopak pomálu. Děkují a zdraví holky z jižních Čech

33. Václav Cafourek

z IP 88.102.110.*** | 03.06.2013 14:22 | 20.10.2013 23:33

poděkování
Děkujeme manželům Stiborovým za vytvoření veškerých podmínek ke klidnému a pohodovému pobytu a s čistým svědomím můžeme případným dalším zájemcům pobyt jen a jen doporučit. manželé Cafourkovi Odolena Voda

34. Lukáš Sazovský

z IP 88.102.110.*** | 20.05.2013 21:23 | 20.10.2013 23:31

Krásný víkend 2013
Nádherný víkend poloviny května , jsme prožili právě tady s fantastickými hostiteli Stiborkovými. Neskutečná laskavost a příjemní lidé nás přivítali již po příjezdu , koštováním víneček to samozřejmě pokračovalo . Klídek a pohoda nás provázela celý pobyt , škoda ,že víkend má jen 3 dny. Za těchto pár nádherně strávených chvil , které se nám z paměti jen tak nedostanou milí hostitelé moc DĚKUJEME.

35. Lucie Černínová

z IP 88.102.110.*** | 01.05.2013 08:56 | 20.10.2013 23:29

hodnocení
moc vám děkujeme za příjemně strávený víkend ve vašem nádherném penzionku.vše předčilo naše očekávání a vaše pohostinost a vstřícnoct tomu ještě dodala na kráse.jste strašně milí a kéž by bylo více takových lidí jako vy.krajina okolo byla naprosto kouzelná a uplně nás zahřála na duši.ten klid a dlouhé lány vinic okolo byly nepopsatelné. Lucie a Honza Ostrava

36. Milča

z IP 88.102.110.*** | 11.09.2012 10:20 | 20.10.2013 23:27

Poděkování
Tak už jsme v práci a na překrásný prodloužený víkend Mezi sklepy jen nostalgicky vzpomínáme. Ještě jednou moc děkujeme za Vaši úžasnou pohostinost. Jsme přenadšěni nejen Vaší vstřícností , ale i překrásným prostředím které poskytujete svým klientům. Děkujeme moc a příští rok 100% ve stejnou dobu. Všechny Moudré hlavy.:-)

37. Marian Kohút

z IP 88.102.110.*** | 03.09.2012 19:1 | 20.10.2013 23:25

Nový Přerov_mezisklepy - čarovný víkend
Z hektiky Bratislavy do pokoja juhomoravskej vinice nad Novým Přerovem v legendárnom vínnom kraji Pálava ... "Vínny sklípek" ako maľovaný, domček priamo nad ním, to všetko vsadené do vinohradu nad dedinkou, ráno panoráma kraja so šálkou voňavej kávy priamo z terasy, v noci s hviezdami nad hlavou a pohárom "kopřiváku" v ruke, keď sa myšlienky samy usporadúvajú. Všade blízko, do kúpeľov, do lesa i na historický zámok a to bicyklom. Bol to krásny víkend aj vďaka našim priateľom, manželom Stiborovým, ktorým nechýba entuziazmus, ani životný optimizmus, popritom však majú bohaté životné skúsenosti už v mladom veku. Mirka, Tome, vďaka za tieto chvíle, radi sa vrátime. Alicka a Majo. PS: "Kopřivák" bol vynikajúci, zapili sme aj mmalú Kristýnku.

38. Ciesarovci

z IP 88.102.110.*** | 01.09.2012 09:42 | 20.10.2013 23:24

Víkend mezi sklepy
Ideálna kombinácia pokojného prostredia vo viniciach, príjemných gurmánskych zážitkov, skvelých možností na korčule i bicykle, veľkolepých zámkov i romantických zákutí, mrazenia pri železnej opone, ale najmä obdivuhodného entuziazmu, ktorého majú domáci na rozdávanie :-) Ďakujeme, Mirka a Tomáš, a veľa šťastia! Ciesarovci

39. Kateřina Hrozová

z IP 88.102.110.*** | 29.08.2012 18:41 | 20.10.2013 23:23

léto 2012
S manželem a s patnáctiměsíčním Mikuláškem jsme u Stiborů strávili 14 velice příjemných dní. Užívali jsme si výlety na kole po výborně upravených cyklostezkách na Moravě i v Rakousku. Objevovali jsme vinné sklepy, příjemná místa ke koupání a užívali jsme si malebnou krajinu tohoto kousku Jižní Moravy. Paní Mirka s Tomášem se o nás výborně starali - děkujeme za možnost ochutnat mnohá místní vína, děkujeme za ty hříšně dobré koláče a další domácí pochutiny, zkrátka děkujeme za krásnou dovolenou (i přes ten vyražený zoubek :-)). Vše za velice příjemnou cenu a s takovou péčí! Kudy chodíme, tudy chválíme! KH

40. Dagmar Hlavičková

z IP 88.102.110.*** | 27.08.2012 19:36 | 20.10.2013 23:05

letní dovolená u Stiborů
Toto léto jsme se s manželem a psíkem rozhodli strávit dovolenou na Jižní Moravě. Děti máme již odrostlé, takže jsem vyloženě pátrala po nějakém malém penzionku, kde budeme mít prostory volné k užívání jen my a pes. Tak se i stalo. Objevila jsem na webových stránkách to, co jsem hledala. ,,Šli,, jsme do neznámého, ale realita byla více než příjemná. Domeček uprostřed vinic, za vesnicí. Pohoda, klídek. Velmi pozitivně hodnotím první osobní kontakt s mladými majitely penzionu. Čišel z nich elán, nadšení, velmi vstřícné jednání a pohostinnost. Ubytování též nemělo chybu. Apartmán velmi vkusně a účelně vybaven. Nic nám nescházelo. Bezva byly výlety do okolí. Každý den jsme strávili na cestách. Uchvátil nás Národní park Podyjí, obec Hnanice s kostelem... Takže všem, kteří hledají místo pro pohodovou, klidnou dovolenou, vřele doporučuji Dagmar Hlavičková, Čekyně

41. Petr Skubal

z IP 88.102.110.*** | 20.10.2013 22:54

víkend v Novém Přerově
Krásná krajina, výborne ubytování, neskutečně pohostinní a dobří lidé. Člověk se tam cití líp jak doma. A ty domácí koláče od paní domací ráno na snídani, na ty nezapomenu mňam, no zkrátka paráda. Určitě se k Vam vrátíme a vřele každému doporučím.

© 2017 MeziSklepy.cz - ubytování jižní Morava